برای اینکه یک اسبابکشی بی ضرر داشته باشید باید به نحوه بستهبندی ظروف آشپزخانه در اثاث کشی توجه کرد که البته بستهبندی ظروف شکستنی به توجه بیشتری نیاز دارد و باید نکاتی را در باب بستهبندی ظروف آشپزخانه رعایت کنید.
نحوه بستهبندی ظروف آشپزخانه در اثاث کشی به طور اصولی
باید بدانید که بستهبندی ظروف آشپزخانه به طور اصولی یعنی ظروف رختخواب و هرگونه وسایل چگونه بسته بندی شوند تا کمترین ضرر مالی به ما تحمیل شود برای اینکه بتوانید به صورت اصولی بسته بندی انجام دهید باید نکاتی را در نظر بگیرید.
ظروفی که شکستنی هستند نیاز به کارتنهای مخصوص و ضربه گیر دارند تا در هنگام جابهجایی دچار شکستگی نشوند.
در این مقاله سعی داریم نکاتی را در این مورد شرح دهیم.
نحوه بستهبندی ظروف شکستنی در اثاث کشی
به جهت جلوگیری از شکستن وسایل آشپزخانه روشها و اصولی را باید در نظر بگیرید.
حساسترین بخش اسبابکشی بعد از لوازم برقی جابهجایی ظروف شکستنی است.
با داشتن یک برنامهریزی اصولی و چیدمان مناسب برای این نوع لوازم شما میتوانید ضررهای اسبابکشی را به حداقل برسانید.
برای بستهبندی ظروف شکستنی این نکته را در نظر داشته باشید که اگر ظروف را در کنار هم قرار میدهید بین هر کدام از ظروف پارچه و یا ضربه گیر و یا کاغذ قرار دهید این کار کمک میکند تا ظروف در اثر برخورد با یکدیگر دچار شکستگی نشوند.
با وجود اینکه امروزه ماشینهای حمل بار دارای تخصص برای جابهجایی وسایل هستند و با رعایت نکات ایمنی این جابهجایی را برای شما به ارمغان میآورند اما با رعایت اصول بستهبندی شما اطمینان بیشتری برای سالم ماندن وسایل خود دارید.
انتخاب کارتن مناسب جهت بستهبندی ظروف آشپزخانه در اثاث کشی
با اینکه بستهبندی ظروف آشپزخانه اصولی خود به تنهایی کمک شایانی به جلوگیری از شکستن ظروف آشپزخانه میکند اما اینکه یک کارتن مناسب برای این کار انتخاب کنید نیز تا حدودی از خطرات احتمالی جلوگیری میکند. حدالامکان از دور انداختن کارتن مخصوص خود وسایل جلوگیری کنید. اگر میدانید که ممکن است جابهجایی اسباب و وسایل در انتظار شما باشد بهتر است به هیچ وجه کارتن وسایل شکستنی خود را دور نیندازید. این کارتنها به دلیل طراحی مخصوصی ک دارند میتوانند با ایجاد فاصله میان ظروف از برخورد آنها به یکدیگر جلوگیری کرده و مانع شکستن آنها شوند.
استفاده از جعبههای چوبی نیز یکی از گزینه های مناسب اما گران قیمت است. این روش برای کسانی که دائما درحال جابهجایی و نقل مکان هستند اصلا توصیه نمیشود.
کارتنهای مقوایی نیز یکی از بهترین گزینههاست که میتوانید آن را از سوپرمارکتها نیز خریداری کنید.
بیشتر بخوانید : آموزش دیزاین کردن آشپزخانه
نکات مهم در باب نقل مکان
جابهجایی و نقل مکان در برخی ماههای سال مشکلاتی را به همراه دارد. ماههای سرد سال مناسب اثاث کشی نمیباشند. رعایت این مورد و انتخاب یک ماشین حمل بار مناسب و قابل اطمینان و در نظر گرفتن اصول ، در نحوه بستهبندی ظروف آشپزخانه در اثاث کشی میتواند تا حدود زیادی به ما در یک جابهجایی بدون ضرر کمک کند.
روشهای بستهبندی ظروف آشپزخانه
چیدمان جداگانه ظروف شکستنی در کارتنهایی که برای ما مشخص هستند بهترین روش برای جمع آوری و بستهبندی لوازم هستند.
موارد و نکات مهم این نوع جمع آوری را به طور مختصر بیان میکنیم:
برای بستهبندی لیوانهای شکستنی آنها را در کارتنهای محکم بسته بندی کرده و داخل لیوانها را با کاغذ یا نایلونهای حبابدار پر کرده.
برای بستهبندی گلدانهای شکستنیتان میتوانید با پیچاندن پارچههای نرم و یا کاغذ روزنامه از برخورد آنها به یکدیگر جلوگیری کنید.
برای بستهبندی بشقابهای شکستنی باید میان هرکدام از آنها پارچه یا روزنامه قرار داده تا بر اثر برخورد به یکدیگر دچار شکستگی نشوند.
بیشتر بخوانید : ترفندهای مرتب سازی خانه
نکات مهم در باب بستهبندی ظروف آشپزخانه
در این قسمت سعی داریم با بیان چندین نکته مهم به شما در جمع آوری و بستهبندی لوازم آشپزخانه و شکستنی خود کمک کنیم:
اگر در منزل کاغذ و روزنامههای باطله نداشتید میتوانید از حولههای نرم و حتی لباسهای خود استفاده کنید. به این صورت که لباس را دور وسیلهی خود بپیچید.
کارتنهای حمل این وسایل را تا اخر پر نکنید بلکه روی این کارتنها را خالی بگذارید تا با روزنامه و یا کارتن پر شوند تا جلوی ضربه از بالا گرفته شود.
برای اینکه یک بستهبندی اصولی داشته باشید ظروف سنگینتر را کف کارتن و ظروف سبکتر را روی کارتن قرار دهید.
ظروف صاف مثل بشقاب ها را زیر کارتن و ظروفی چون لیوان را روی آنها قرار دهید.
سخن پایانی
در اخر توجه داشته باشید کارتن حمل ظروف شکستنی را سنگین نکنید که حمل آن سخت باشد و یا کارتن دچار پارگی شود. روی درب کارتن با ماژیک قید کنید که ظروف شکستنی هستند.