مقاله

بهترین ظروف برای استفاده در فر و ویژگی ها و کاربرد آن ها

ظروف قابل استفاده از فر

زمانی که به فکر استفاده از فر در خانه‌تان می‌افتید نکته‌ای که باید به آن توجه کنید ظرفی است که قصد استفاده از آن را دارید.

اگر تا به حال برای شما هم پیش آمده است که دچار تردید شده‌اید که از چه ظرفی برای قرار دادن در فر استفاده کنید و نگران شکستن و یا ذوب شدن آن هستید، پس با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا با بهترین ظروف برای استفاده در فر آشنا شوید.

بیشتر بخوانید :سرويس آشپزخانه و رنگبندی آشپزخانه

 

ظروف مناسب برای استفاده در فر های خانگی

ظرف‌‌هایی از جنس فلز: ظروفی ک کاملا از فلز ضد زنگ ساخته شده‌اند و در ساخت آن‌ها از چوب و یا پلاستیک استفاده نشده است، بهترین گزینه‌ها برای استفاده در فر هستند.

ظرف‌های سیلیکونی: یکی دیگر از بهترین ظروف برای استفاده در فر ظروفی هستند که از سیلیکون ساخته شده‌اند. برخی از انواع این ظروف به طور اختصاصی برای استفاده در فر ساخته و طراحی شده‌اند که می‌توان گفت یکی از بهترین گزینه‌ها برای استفاده در فر همین نوع ظروف هستند.

ظرف‌های سرامیکی: برخی از این نوع ظروف هم قابلیت استفاده از فر را دارند. برای اطمینان بیشتر از اینکه ظرف سرامیکی که خریداری می‌کنید مناسب استفاده در فر هست یا خیر، میتوانید زمان خرید از فروشنده بپرسید که ظرفی ک قصد خرید آن را دارید قابلیت تحمل گرمای زیاد در فر را دارد یا خیر. اکثرا ظروفی که برچسب‌های تزئینی دارند امکان استفاده در فر را ندارند.

ظرف‌های شیشه‌ای مخصوص فر: ظروفی که از جنس شیشه مخصوص فر باشند نیز محدودیت‌هایی برای استفاده دارند و باید به نکاتی در این باب توجه کنید. یکی از نکات مهم در هنگام استفاده این است که ظرف نباید به یکباره سرد و گرم شود زیرا ممکن است ترک خورده و بشکند. به همین دلیل ظرف را مستقیم از فریزر در فر قرار ندهید و همچنین بعد از بیرون اوردن از فر زیر اب سرد قرار ندهید.

معرفی پرکاربردترین ظروف مخصوص فر

با وجود اینکه انواع مختلفی از ظروف را برای استفاده در فر پیشنهاد دادیم؛ اما این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که هر نوع ظرفی مناسب یک نوع خوراکی است. در این قسمت به بررسی ویژگی‌های ظروف و کاربرد آن‌ها در تهیه خوراکی‌ها می‌پردازیم.

۱. ظروف آلومینیومی

آلومینیوم به دلیل وزن کم و قیمت مناسب یکی از بهترین گزینه‌ها برای پخت کیک و شیرینی در فر است.

اگر به جز کیک و شیرینی قصد دارید خوراکیهای دیگری که زمان پخت بیشتری نیاز دارند در فر قرار دهید، یک نوع از ظروف آلومینیومی به شما پیشنهاد می‌کنیم که سنگین‌تر و ضخیم‌تر هستند و با لایه اکسید محافظ پوشانده شده‌اند. استفاده از این نوع ظروف باعث می‌شود دیگر نگران زمان پخت خوراکی خود نباشید.

اگر از ظروف آلومینیومی نازک.تر استفاده می‌کنید باید به زمان پخت خوراکی خود توجه کنید. اگر مدت زیادی این ظروف در فر قرار بگیرند این احتمال وجود دارد که غذای شما سوخته و یا خشک شود و ظرف شما نیز آسیب ببیند.

۲. ظروف چدنی

یکی دیگر از بهترین ظروف برای استفاده در فر ظروفی از جنس چدن هستند. این ظروف مناسب غذاهایی مانند سوپ و آش و یا خوراک گوشت و انواع غذاهای مشابه هستند. این نوع غذاها را می‌توان در ظروف چدنی در فر با حرارت مورد نیاز پخت.

 

بیشتر بخوانید : چه چیزهایی را می‌شود در آشپزخانه باهم ست کرد؟

 

۳. ظروف مخصوص فر از جنس شیشه

ظروف شیشه‌ای نیز یکی از انواع ظروف هستند که می‌توان با استفاده از آن‌ها انواع کیک و شیرینی و غذاهای متعدد را در فر طبخ کرد.

این ظروف انواع مختلفی دارند. برخی از این نوع ظروف توانایی تحمل حرارت بالا را دارند. به همین دلیل اگر می‌خواهید برای مدت طولانی از این ظروف در فر استفاده کنید باید هنگام خرید به برند و کارخانه تولید کننده این ظروف توجه داشته باشید تا بهترین جنس را بخرید.

۴. ظروف چند لایه مخصوص فر

یکی از بهترین ظروف برای استفاده در فر نوعی از ماهی‌تابه‌ها است که به نام ماهیتابه چند لایه شناخته شده است. این نوع ماهی‌تابه به دلیل لایه لایه بودن و جنس فوق العاده خود مناسب پخت غذا روی حرارت بالا بوده و هیچگونه شکستگی و ترک خوردگی در برابر حرارت بالا از خود نشان نمی‌دهد.

جنس این نوع ماهی‌تابه ساخته شده از چند نوع فلز مختلف یعنی آلومینیوم، مس، فولاد و تيتانيوم است. البته بیشتر مدل‌های این نوع ماهی‌تابه از یک لایه فولاد و یک لایه آلومینیوم ساخته می‌شود.

سخن پایانی

 

برای اینکه اطمینان حاصل کنید که ظرفی که می‌خرید مناسب استفاده در فر است و دچار شکستگی و ترک‌خوردگی در اثر حرارت نمی‌شود در هنگام خرید به برند و کیفیت جنس مورد نظر خود دقت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *